God Kvalitet 2*131mm+2*146mm Til BMW E46 Ikke-projektor Forlygter Halo Rings CCFL-Angel Eyes DRL-Kit Hvid 4 Ringe

 • Anmeldelser
 • På lager
kr133.85

Tags: angle eyes bmw e46, led kørelys, halo toy, ccfl lampe, e46, angel eye led, harley pude, eye ring tyrkisk, vivo etui, cover, projektor eftermontering.

Item>>>

Et Sæt Angel Eyes CCFL KØRELYS til BMW E46 Ikke-projektorens Linse Forlygter

Include>>>

4 * CCFL Ringe;

2 * CCFL-Invertere;

1 * manual (Manuel);

Bånd og Klip;

Parametre>>>

1.Farver: Hvid;

2. Diameter: 131mm X 2pcs; 146mm X 2pcs;

3.Start Spænding:12V;

4.Levetid: >20000 Timer;

5.100% Helt Nye, Vandtæt, Varige;

Fordel af OSP CCFL-Angel Eyes Kit>>> 1.Glasset er fra NEG. 2.Elektroden er fra TOSIBA. 3.Den hydrargyrum er fra Italien til SØS. 4.Høj lysstyrke og en høj farvegengivelse. 5.Lang levetid. 6.Miljøvenlige ved hjælp af Pb gratis glas,blyfri loddemetal og ved at nedbringe uforholdsmæssigt store indhold af kviksølv. 7.Energibesparelse og lav lampe temperatur ved at vedtage nye type elecrtode.

Passer>>>

Bemærk: Den følgende information er kun til reference,skal du sammenligne denne størrelse til din bil.

I perioden 1999-2003 til BMW E46 Coupe/Sedan/Cabriolet (Ikke-projektorens Linse Lygte)

1995-2005 til BMW E46 Sedan (Ikke-projektorens Linse Lygte)

1.Vi skib fra Guangzhou.Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.

2.De elementer, der skal leveres i henhold til købere, valgte express company præcis.Shipping gebyr, og leveringstiden er beregnet ved systemet automatisk, men vi kan tilbyde en rabat til forsendelse gebyr.

3.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i fortoldning gange,hvilket kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret og frigivet.

4.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.

1.Vi tilbyder vores bedste service til vores kunder som muligt, som vi kan.

2.Alle vores produkter er dækket af 1 Års Garanti.

3.Bedes du købe med tillid,alle vores produkter er helt testes før levering.

4.De årsager, som jeg ikke kan lide eller har brug for de elementer, accepteres ikke.Men udveksling af varer der er til rådighed,men køber vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

5.Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Når vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

1.Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

2.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.


 • Linse: IKKE Inkluderet
 • Spænding: 12V
 • Lys Kilde: COB
 • År: 95-05
 • Lumen: 600lm
 • Bil Model: E46 Ikke-projektor forlygte
 • Mærke: R8
 • Model Navn: AE-CF-E46NP
 • Element Type: Angel Eyes