CARPRIE Motorcykel tilbehør 12V Motorcykel El-Varme Håndtag Kit Elektrisk Varme Sæt Styr Pad motorcykel dele

  • Anmeldelser
  • På lager
kr43.02 kr30.97

Tags: varmelegeme motorcykel, greb varmelegeme, motorcykel styret loddet, motorcykel fatbar styr, motorcykel styret spor, cafe racer styr, 22 mm styr, styret radiator, pro taper, bar pad.

52564 hot salg Universal Opvarmet Greb 12V Motorcykel El-Varme Håndtag Kit Sæt Hånd Sæt Universal Elektrisk Varme Sæt Styr Pad Funktion: 100% Helt nye og høj kvalitet.Hvis kolde hænder gør dit liv en elendighed, når du er på farten, er det tid til at føle varmen med disse selvklæbende opvarmede puder, som pind under din motorcykel er styr på.

Holde dine hænder varme i koldt vejr.

Fleksibel og dobbeltklæbende tape, puder til at ligge under dit greb uden at forårsage tab af kontrol.

Hurtig opvarmningstid Arbejde med alle cykler.Den opvarmede puder kommer i forbindelse med ledninger, og on/off-kontakten.Bemærk venligst, at ledninger instruktioner ikke inkluderet, men du kan finde tutorials på nettet, og det bør kun tage dig 10 til 15 minutter ledning i.Alternativt kan enhver mekaniker eller elektriker ville være i stand til at hjælpe.

Ikke lide længere for at få opvarmet styret grip pads nu.

Effekt: 10W.

Farve: Som billede Størrelse: Ca. 9,5 x 8 cm (L*b) [Produkt Fordel]: [1] vedtager simpel ændring metode, som er ikke-destruktiv, udseende, let at betjene og let at installere. [2] PET-metal varme film, varme hastighed er meget hurtigt, at et par sekunder af varme, sikker og hurtig [3] tre-trins justerbar skifte kan justere de høje og lave temperaturer i henhold til dine egne behov, og designet er meget brugervenlig. [4] Skifte design, kan være direkte monteret på mirror linse holder, ingen grund til at punch, ingen skader, meget simpelt [5] DC 12V input, velegnet til alle motorcykler, meget bred vifte af brug [Installation]: [1]: Sæt ovnen på styret og justere den til den ønskede position. [2]: Fix el-varme stykke jævnt på styret med et stykke tape, især på ledninger på den elektriske varme stykke. [3]: Sat på kabinettet, skal du justere position, skal du bruge den varme luft pistol (kan også bruge en lighter eller en hårtørrer) til at blæse de to folder af den ydre beklædning i en længderetningen symmetrisk måde, indtil sammentrækning er ensartet, og derefter jævnt blæse andre dele indtil pelsen Hver del af røret trækker jævnt og ligeligt [4]: kontakten er installeret under spejlet i bakspejlet [5]: Tilslut netledningen.De røde og sorte ledninger, er ikke opdelt i positive og negative poler, men skal være forbundet til den elektriske dørlås (hvor nøglen er indsat).

Omfatter: Et par af højre og venstre håndtag, Et par varme shrinkable ærmer; Ene vandtæt isolerende tape; En manuel

Universal Opvarmet Greb 12V Motorcykel El-Varme Håndtag Kit Sæt Hånd Sæt Universal Elektrisk Varme Sæt Styr Pad Funktion:

100% Helt nye og høj kvalitet.

Hvis kolde hænder gør dit liv en elendighed, når du er på farten, er det tid til at føle varmen med disse selvklæbende opvarmede puder, som pind under din motorcykel er styr på.

Holde dine hænder varme i koldt vejr.

Fleksibel og dobbeltklæbende tape, puder til at ligge under dit greb uden at forårsage tab af kontrol.

Hurtig opvarmningstid

Arbejde med alle cykler.

Den opvarmede puder kommer i forbindelse med ledninger, og on/off-kontakten.Bemærk venligst, at ledninger instruktioner ikke inkluderet, men du kan finde tutorials på nettet, og det bør kun tage dig 10 til 15 minutter ledning i.Alternativt kan enhver mekaniker eller elektriker ville være i stand til at hjælpe.

Ikke lide længere for at få opvarmet styret grip pads nu.

Effekt: 10W.

Farve: Som billede

Størrelse: Ca. 9,5 x 8 cm (L*b)

[Produkt Fordel]:

[1] vedtager simpel ændring metode, som er ikke-destruktiv, udseende, let at betjene og let at installere.

[2] PET-metal varme film, varme hastighed er meget hurtigt, at et par sekunder af varme, sikkert og hurtigt

[3] De tre-trins justerbar skifte kan justere de høje og lave temperaturer i henhold til dine egne behov, og designet er meget brugervenlig.

[4] Skifte design, kan være direkte monteret på mirror linse holder, ingen grund til at punch, ingen skader, meget simpelt

[5] DC 12V input, velegnet til alle motorcykler, meget bred vifte af bruger

[Installation]:

[1]: Sæt ovnen på styret og justere den til den ønskede position.

[2]: Fix el-varme stykke jævnt på styret med et stykke tape, især på ledninger på den elektriske varme stykke.

[3]: Sat på kabinettet, skal du justere position, skal du bruge den varme luft pistol (kan også bruge en lighter eller en hårtørrer) til at blæse de to folder af den ydre beklædning i en længderetningen symmetrisk måde, indtil sammentrækning er ensartet, og derefter jævnt blæse andre dele indtil pelsen Hver del af røret trækker jævnt og ligeligt

[4]: kontakten er installeret under spejlet i bakspejlet

[5]: Tilslut netledningen.De røde og sorte ledninger, er ikke opdelt i positive og negative poler, men skal være forbundet til den elektriske dørlås (hvor nøglen er indsat).

Omfatter:

Et par af højre og venstre håndtag,

Et par af varme shrinkable ærmer;

En vandtæt isolerende tape;

En manuel


  • Funktion 2: Motorcykel handsker
  • funktion 5: Auto Tilbehør
  • funktion 6: elektrisk hånd
  • Mærke: CARPRIE
  • Funktion 4: Indretning
  • Funktion 1: Motorcykel Tilbehør
  • Motobike Gøre: Universal
  • funktion 3: 100% brand new and high quality