El-Akvarium Vand Skift Pumpe Rengøring af Værktøj Vand Changer Grus Renere Sifon for Fisk Tank Vand Filter, Pumpe

  • Anmeldelser
  • På lager
kr140.67 kr64.74

Tags: akvarium varmelegeme vand, akvarium filter, aquarium extern filter, akvarium pumpe vand, filter jebo, mermaid toilet, akvarium sifon, akvariet rent, sobo akvarium tilbehør, akvarium.

Beskrivelse:

Dette akvariegrus cleaner er designet til at beskæftige sig med små grus og skifte vand af fisk tank.Justerbar tube passer til store og små akvarier.Batteridrevet støvsuger er nem at betjene, skal du trykke på den knap på den øverste, vandet i akvariet vil automatisk blive pumpet til at skifte vand gennem en slange.Det kan også fjerne den snavs, rester fra bunden af akvariet for at holde et sundt miljø for fisk, skildpadde og andre skabninger.

Funktioner:

Vask grus, sifon fiske ekskrementer og andet snavs i filteret mesh taske, så vandet kommer til at gennemsyre fra posen og flow i tank, også kan løbe vand ud gennem udløbsrøret.

Kommer med en vand indløbs-rør og to forlængerrør, så brugeren kan justere højden i henhold til fisk tank størrelse eller vand niveau.

Rengøring hoved med indvendig mesh reducerer suge-og forhindrer, at vand, planter eller små fisk fra at blive suget op med vand.

Drevet af 2stk "C" type batterier, med skift-knappen til at styre on / off.

Top håndtag del kan hænges på kanten af fisk tank cleaner hjælper med at frigøre dine hænder og vaske tank ubesværet.

Produktet er udstyret med gaze filterpose og vandrør.Når filtrering, kan det blive filtreret i det akvarium, de beskidte ting er filtreret gennem filterpose, og vandet vender tilbage til fisk tank gennem filterpose, eller du kan vælge at bruge vand-rør til direkte at lede vandet I den spand uden fisk tank.

Produktet bruger tør-batterier (No. 2 tør batteri), som er sikker og bekvem (uden batterier i produktet).Den øverste krog, der kan roteres, som er praktisk til at dreje sand skive i vandet, som ikke er en funktion af almindelige filtre.Specifikationer:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: Plastik

Farve: som Vist på Billedet

Strømforsyning: 2 x 1,5 V Type C Batterier(Ikke inkluderet)

Vand-og afløbsrør Længde: ca. 67cm / 26.38 i

Vand Indløbs-Rør Længde(3stk): ca. 18cm / 7.09 i, 20cm / 7.87 i, 40cm /15.75 i

Total Længde: Minimum 58cm / 22.83 i, 72cm / 28.35 i, Maksimal 95cm / 37.40 i (Justerbar)

Normal vandstand: 30cm Maksimale vandstand: 72cm Maksimalt Flow: 520L/H

Vægt: ca. 373 g

Pakke Inkluderet:

1 x Grus Renere Vigtigste Organ(batterier ikke inkluderet)

3 x Vand Indløbs-Rør

1 x Vand-og afløbsrør

1 x Filter Mesh Taske

1 x Rengøring Hoved

1 x Børste

Bemærk:

1. Tillad 0-2cm fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra de rigtige objekt.Vær den eneste ene som standard. 3. Når du installerer vandet suge-enhed, skal du sørge for at sætte maskinen hoved, og en del af vandet stikkontakt i vandet, og derefter begynde at skifte.Når vandet stikkontakt kan udleder vand, sand skive kan hæves og machine head, og vandet stikkontakt kan hæves.


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Plast
  • Mærke: VGEBY
  • Type: fisk