4.2 Dc Bluetooth Mp3 Dekoder yrelsen Afkodning Af Mp3-Afspiller Audio-Module Support Ape Flac Wma Wav Mp3 Med Lyrics-Displayet

  • Anmeldelser
  • På lager
kr97.04 kr85.42

Tags: flac musik-afspiller, hifi, aluminium mp3-afspiller, baby backpack unicorn, mp3-afspiller, wma mp3 dekoder bestyrelsen, lyd bestyrelsen, bil-mp3-afspiller, usb, myflydream, mp3 dekoder bestyrelsen afkodning, spiller.

4.2 Dc Bluetooth Mp3 Dekoder Bestyrelsen Afkodning af Mp3-Afspiller Audio-Module Support Ape Flac Wma Wav Mp3 Med tekst Display funktion knap skematisk:1. LCD display: Det kan vise titel af Kinesiske og engelske sange, kopiere sange og tilsvarende tekster filer i U disk på samme tid, og vise sangtekster af de spillede sange synkront.2. I USB/s ds-tilstand: tryk Kort på for afspilning pause-tast/Fm-radio-funktion: tryk Kort på for automatisk søgning station.

3. BT/USB/s ds-tilstand: tryk Kort på er den sidste sang, skal du trykke længe er reduktion af volumen. / Fm-radio-funktion: tryk Kort på " er den sidste, lange tryk på, er reduktion af volumen. / AUX-tilstand: tryk Længe er reduktion af volumen.4. USB/s ds-tilstand: Kort klik for valgfri lyddæmper eller 10 + funktion. (Software skal indstille to funktioner, før forsendelsen.)

5. BT/USB/s ds-tilstand: tryk Kort på til den næste sang, og langt tryk for volumen plus/Fm mode: tryk Kort på til den næste sang, og langt tryk for volumen plus/AUX-tilstand: Langt tryk for volumen plus.

6. REC Optagelse Nøgle: Tryk på denne tast under USB/s ds arbejdstid til at optage stemme MIC-port.Længden af optagelsen afhænger kapaciteten af U disk eller s ds-kort, der anvendes.Tryk på denne tast, når afspilningen af den musik, U disk med optagelse af filer, kan det hurtigt skære ind til optagelse af filer til afspilning, så brugerne hurtigt kan finde optagelse filer. (AUX, USB/s ds, FM, hvis en enhed i U disk og s ds er sat i lange tryk på REC-tasten i 2 sekunder for at starte en optagelse.

I optagelsen, kort tryk på REC-tasten for at afslutte optagelsen og afspille indholdet lige har optaget.Hvis brugeren lytter til musik i U/s ds, han kan hurtigt skære optagelsen fil, der skal afspilles, som den aktuelle optagelse fil, som brugeren lytter til.Ønsker ikke at være i stand til at klare den aktuelle REC optagelse fil ved at trykke på MODE-tasten i 2 sekunder i processen med at spille optagelse fil, kan du være sikker på ikke at slette indhold.

7. USB/s ds-opstart som standard til fulde cirkulære afspilning.Tryk på denne tast for at skifte til en enkelt cirkulær afspilning.

8. MODE-tasten: Kort tryk på AUX/USB/s, ds/BT/FM-for at skifte mellem forskellige tilstande. / Tryk på denne tast for at slette den aktuelle optagelse fil, når optagelsen afspilles filen.

9. EQ-tast: Når du spiller USB/s ds musik, skal du trykke på denne tast for at skifte mellem fem typer af EQ-lydeffekter.

10. Modtageren.

11. U-disk stik, der understøtter dual lossless-format dekodning, APE, FLAC, WMA, WAV, MP3, osv.

12. s-ds-kortets stik, der understøtter dual lossless-format dekodning, APE, FLAC, WMA, WAV, MP3, osv.

Lydformat Støtte:APE, FLAC,MP3, WMA, WAV, MP1, MP2

Balanceret Ud:Ja

Skærm:Ja

Batterilevetid:Mindre end 10 timer

Stil:Pure Audio MP3

Funktion:Voice Recorder,FM-Radio,Bluetooth

Skærm Størrelse:0,9 cm

Understøtter Optagelse Funktion:Ja

Signal-Støj-Forhold:3dB

Batteri Specifikation:AA-Batteri

Understøtter FM:Ja

Har Højttalere eller ej:Ja

Opbevaring Type:Hard Disk

Operation Mode:Tryk På Tone

Bluetooth:Ja

Bemærk: 5V strømforsyning retning, kan ikke vendes forkert tilslutning vil brænde bestyrelsen

Støtte 32G hukommelseskort

farve:sort

Materiale:plastik

Pakkens Indhold:

1 * Lyd Dekoder Bestyrelsen

1 * Remote Control

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.


  • Mærke: Fasdga
  • Skærm Størrelse: INGEN
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Specielle Funktioner: MP3-Afspillere
  • Certificering: INGEN