Carbon Fiber Spoiler For Porsche 718 Cayman Boxster 2016 2017 2018 2019 2020 I Høj Kvalitet Fløj Læbe Spoilere

 • Anmeldelser
 • På lager
kr2 312.03 kr1 294.73

Tags: blok star war, flyve iq459 skærm, boxster, 981 carbon, 718 porsche pris, porsche cayman hækspoiler, cayman spoiler, bmw f10 mirror, 718 boxster, porsche 981 telefon.

1. Carbon Fiber Spoiler For Porsche 718 Boxster Cayman 2016 2017 2018 2019 2020

2. Materiale : Høj Kvalitet Carbon Fiber Materiale Holdbart materiale modstandsdygtig over for UV -, vand -, snavs, fedt, salt, mild syre og olie.

3. Høj Kvalitet Carbon Fiber Materiale Lette vægt og holdbarhed .

4. Nem installation,montering Fremragende og Overlegen Materiale .

Streng kvalitets\\\\\\\ \ 's management system sikrer en mere stabil kvalitet og mere toughed struktur.

Størrelse : Gennem Formen Producere.Størrelsen og Afstanden Passer.God Kvalitet.Garanti for 100% produkt størrelse velegnet til installation.

Produkt Størrelse : 1 Sæt

Produkt Vægt : 0,6 KG .

Oprindelsessted:Guangzhou,Kina.

Vores produkter er af højeste kvalitet, standarder for produktion og forarbejdning af Vores produkter i vores land kun levere salg 4S shop,Vi don\'t ønsker til ringere produkt kvalitet lav pris for at få mere salg,har Vi kun forfølge den højeste grad af kvalitet i produkter.

Indsæt Installation

- Om Told --------------------------------------------------------------------

I de fleste tilfælde, at køberen skal ikke betale told.Vi vil erklære det som en gave og en lavere værdi for at undgå skat.Men nogle gange, i nogle lande, tolderen kan være strenge.vi er ikke ansvarlige for eventuelle told gebyr, Bedes du tjekke fællesskabets politik på dit eget sted, som Brasilien,Polen,italien.

Hvis du har brug for til at erklære reelle værdi på parcle, bedes du fortælle os, at med henblik på meddelelse,e-mail eller trademanager.

----Omkring betaling -------------------------------------------------------------------- 1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling. 3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage. ----Omkring forsendelse -------------------------------------------------------------------

1. Worldwide shipping.Worldwide shipping af EMS,E-EMS,DHL,FedEx, Kina post, og osv.( Bortset fra nogle lande og APO/FPO ) .

2.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.pakken vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage.

3. Inden betaling, check venligst din leveringsadresse og andre krav til varen.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.Hvis Ordren Adresse / Tlf / Postnummer / Adressat, Enhver fejltagelse, - Pakken er ude af stand til at blive modtaget.Vi Påtager os intet Ansvar for, Tak !

4. Service Transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.Om leveringstiden, vi ikke kan styre perfekt, vil hjælpe dig med at spore den, indtil du modtager og forsyne dig med tracking nummer.Hvis pakken ikke er kommet frem inden for forventet tid, så kontakt os og vi vil give dig en tilfreds svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

5. Om levering måde og pris, se venligst den løsning i vælger fragt metode !

---- Tilbagevenden&refusion -------------------------------------------------------------------- 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og Vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Der er ingen undtagelser!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Hvis de varer, beskadiget eller går tabt på shipping måde, vil vi returnere pengene til dig, eller sende det til dig igen.

4. Vi vil refundere din fulde vindende budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, Når både Køber og Sælger annullere transaktionen fra Farsgris.dk.eller, du kan vælge at få en erstatning.

5. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Du må ikke åbne tvist eller forlade den negative feedback, uden at tale til os, vil vi svare og løse det problem, du har, så snart det er muligt, at holde kommunikation er værdsat.

---- Om-garanti -------------------------------------------------------------------- 1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.Vi må ikke reparere eller erstatte det EMS med en udløbet garanti.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Farsgris.dk! ---- Om feedback --------------------------------------------------------------------

1. Vi er afhængige af kundernes tilfredshed at lykkes.Derfor er din positive feedback af 5 STJERNER er, at

ekstremt vigtigt for os.Hvis du er stratificeret med vores produkter, Bedes du tage et minut til at forlade os dine positive


 • Land/Område for Fremstilling: Guangzhou,Kina
 • Model År: 2016 2017 2018 2019 2020
 • Item Højde: 0inch
 • Andre Varenummer: spoiler
 • Mærke: MARTHSALUCK
 • Materiale Type: Høj Kvalitet Carbon Fiber
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: ISO9001
 • Model Navn: Star War-012
 • Element Type: Spoilere
 • oprindelsessted: Guangzhou,Kina
 • Item Længde: 0inch
 • Spoilere Materiale: Høj Kvalitet Carbon Fiber Spoiler
 • Element Vægt: 0.6kg
 • Producent Varenummer: spoiler
 • Specielle Funktioner: Reducere Bil På Tidspunktet for luftmodstand og Dekorativ Skønhed
 • Størrelse: Through The Mould Produce. product Size 100% Fit for installation.
 • Interchange Varenummer: spoiler
 • Item Bredde: 0inch
 • Placering på Køretøjet: Bil hale