Baby Swaddle Wrap Bomuld Baby Musselin Tæpper Nyfødte Ble Økologisk Cocoon Baby Sove Beskyttelse Tæppe Baby Tilbehør

  • Anmeldelser
  • På lager
kr158.19 kr98.08

Tags: steg brusebad gardin sæt, Musselin, kunst tæppe, baby cocoon, tæppe musselin, cocoon nyfødte, cocoon avlen, besætningen bagage, ace attorney, maki wig.

Navn: Simple Sleep Comfort Belt til Spædbørn

Materiale: Bomuld

Størrelse: egnet til bryst omkreds 41 - 52 cm; alder over 2 måneder.

Funktioner:

Barnet var tæt pakket ind i moders liv.Efter barnet er født, er for løs vil mangle en følelse af sikkerhed og påvirke søvnen tid.Det gør babyer sover komfortabelt og er nem at bruge.Det er velegnet til koldt vejr og kan bruges sammen med en sovepose.Det er designet til sikkerhed: den interne remmen forhindrer, at barnets hænder glider, og der er bedre og stærkere for baby vækst.

Transportøren navn Anslået transport tid til service efter salg af varer til en angivet periode YW egen linje omkring 10-20 dage www.17track.net/index.html31449 Farsgris.dk Standard Shipping om 10-20 arbejdsdage www.17track.net/index.html31449 ePacket om 7-15 dage www.usps.com EMS omkring 3-7 dage www.ems.com

Q:Er et produkt foto sandt?

A: Ja, alle billeder er 100% ægte.Vi tog det os selv.Men måske på grund af den monitor, der vil være farve-forskel i nogle steder.

Q:Hvordan betaler jeg?

A: vi accepterer følgende betalingsmetoder: kreditkort, bogholderi maskine, bankoverførsel, Western Union .

Q: hvornår er leveringstiden?

A: vi vil placere en ordre til dig inden for 1-7 dage efter betaling (i henhold til mængden af din ordre), men hvis der er en midlertidig mangel på varme produkter, vil vi kontakte dig så hurtigt som muligt for at bede om udvidelse eller udskiftning af andre produkter eller foretage nogen forslag.

Q: Hvordan til at opkræve fragt?

A: pakker under 2 kg, vil blive sendt med YW særlige linje.Hvad du ønsker at købe vejer mere end 2 kg.

Du kan placere ordrer separat, hvilket gør sikker på, at vægten af hver enkelt ordre, ikke overstiger 2 kg til at drage fordel af gratis levering.

Du kan vælge andre hurtig virksomheder eller bruge FedEx / DHL / UPS pakke!

Q: jeg er en forhandler.Jeg ønsker at købe mange af dine produkter.Hvad er prisen?

A: Tak for din henvendelse.Hvis du ønsker at købe i store mængder, bedes du kontakte os.Vi vil give dig den bedste pris.Tak


  • Element Type: Sleepsacks
  • Navn På Afdeling: baby
  • Køn: Unisex
  • Stof Type: Oxford
  • Kategori af produktet: JK
  • Model-Nummer: pink farve
  • Materiale: Bomuld
  • Mønster Type: Solid