Magi Ko og Frøen - magic trick, scene magi, illusioner,komedie/vittigheder,kort magic,brand magic-Large

 • Anmeldelser
 • På lager
kr76.05

Tags: magic tricks illusioner, store spejle diy illusioner, store dekorative spejle illusioner, skærme store scene, magic tricks fase magnetiske illusioner, scene magi, illusioner afsløret, store scene højttalere, fase illusioner, billige fase illusioner, fase magiske tricks illusioner.

Demo: v.youku.com/v_show/id_XNzUxNTE0NzQ4.html Beskrivelse Magi Ko og Frøen ved Fujiwara du viser en "Ko" og en "Frøen" bord.Han introducerer også en tom kuvert og en tom pose. "Ko" og "Frøen" er placeret i den tomme kuvert og har tilskueren vælge enten "Ko" eller "Frøen"... (Lad os sige, at "Ko" er blevet valgt...) "Ko" er placeret i den tomme kuvert..Med magisk gestus, "Ko" ændringer i "Frøen".Kuverten er vist det samme, men der er intet tilbage inde... .Posen er åbnet..Der er "KO" inde i posen!Selvfølgelig, der er intet tilbage i posen, så godt... "Ko" og "Frøen" med det samme, og på magisk vis ændrer steder!I tillæg til ovenstående rutine , Quick Change-Effekt er også muligt.Nem og Sjov at udføre Masser af Publikum Deltagelse Packs Flad, Spiller STORT!

Advarsel:

1).Nogle redskaber kan have nogen Vejledning

2).Nogle rekvisitter kun har Kinesisk eller Japansk Instruktion.

3).Der har\'t Instruktion poster, kunne vi sende dig undervisnings video.

4).Nogle video undervisning i Kinesisk, du kan læse den handling,

Bemærk:

Kina Post Air Mail er langsom, og det er muligt at tabt pakke, så det er umuligt at undgå problemer i multinationale handel.God forhandling er vigtigt.Vær venlig ikke at åbne en tvist på én gang, før kontakt med mig .Jeg vil løse dit problem med det samme.Hvis det ikke hjælper, jeg vil sende dig en ny ordre, eller refundere dig i næste ordre (Give dig en rabat til næste ordre).

[Meddelelse], kan Du kontakte vores live kundesupport via TradeManager.Hvis vi ikke er i off-line, kan du efterlade en besked på TradeManager eller sende mig en e-mail.

Beskeden er normalt besvaret inden for 24 timers arbejdsdag.

*Betaling*

Vi accepterer SPÆRREDE / dankort , VISA .Bank til Bank Wire transfer og Western Union.

Vi vil sende merchandises, så snart vi kan.E-mail venligst alle spørgsmål inden budgivning.

*Returret*

Vi vil give en fuld refusion kun, hvis det punkt, du modtager, er forskellig fra beskrivelsen.En Tilbagebetaling vil blive givet, når varen er modtaget retur til butikken.Det skal returneres inden 3 dage efter modtagelsen, og i samme tilstand, som det blev sendt i.Du skal kontakte os, før du sender nogen varer tilbage.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger.

*Forsendelse*

1. Du kan tage et kig på mit katalog og til frit at vælge dine kunder på listen.

2. Send detaljerede oplysninger om produktet, når du gør det for.

3. Send mig din kundens leveringsadresse, når du bestiller (du kan også skrive din klient ' s shipping-adresse direkte)

4.Alle ordrer vil blive sendt inden for 2-5 hverdage efter modtagelsen af ryddet betaling.

5. Når du køber, kan du efterlade din fulde adresse.Vi vil kontrollere din adresse med dig.

6. Normalt, er din ordrer vil blive afsendt via EMS (2-8 arbejdsdage for levering) små ordrer vil blive sendt med DHL, UPS.TNT eller FedEx.Bulk ordre vil blive sendt med søfragt.Hvis du ikke ønsker at bruge hurtig levering, Bedes du kontakte sælgeren.

7. Det er nemt, hurtigt og top praktisk for din virksomhed.

*Skat*

At betale skat er en pligt for enhver borger, køber har brug for at ansvaret for alle afgifter.På grund af den skattemæssige problem, køber nægte at modtage varen, køber har brug for at Ansvaret for fragt ud og hjem.

*Feedback*

1.Vi er afhængige af vores kunders tilfredshed at lykkes.Derfor er din feedback er meget vigtig for os.

2) Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du forlade os positiv feedback.Vi vil efterlade en positiv feedback til dig senere.

3 Kontakt os via e-mail eller vores trade manager,før de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil beskæftige sig med dig for at løse eventuelle problemer så hurtigt som muligt.


 • Funktioner: Let At Gøre
 • Model-Nummer: sdfg564
 • farve: Flerfarvet
 • Størrelse: L
 • Der Er Vejledning I Prisen: No
 • Køn: Unisex
 • Aldersgruppe: Voksne
 • Materiale: Papir
 • Performance Form: Scene Magi
 • Type: Papir