Smertelindring Krop-Meridian-Massage Pen Udendørs fitness-udstyr Med Svamp Hoved Meridian Energy Akupunktur Pen

  • Anmeldelser
  • På lager
kr34.19 kr28.35

Tags: udendørs sports udstyr, akupunktur metal pen, passer udstyre, professionel akupunktur pen, el-akupunktur pen f, hjemmelavet fittness udstyr, smerte pen, meridian pen, energi meridian pen, acupunctur pen.

Produkt information:

Type: Massage pen

Strømforsyning: 1 x AA batteri (ikke inkluderet)

Main farve: Sølv

Materiale: ABS

Størrelse: 20 cm x 3 cm / 7.87 x 1.18 (ca.)

Emballage: OPP taske

Bemærkninger:uden Batteri Uden Fløde

Sælger:

1. Med en kombination af moderne bioteknologi, høj kvalitet massage penne er godt for helbredet.

2. Elektroterapi kan gøre akupunktur uden gennemboring af huden.

3. Enkel betjening og let at bære.

4. Sikkert og effektivt, uden bivirkninger.

Bemærk:

1. Den terapeutiske princip i den elektroniske akupunktur pen er at stimulere akupunkturpunkter ved at stimulere elektriske impulser, aktiverer celler og slette kanaler, og der er en tilstand af at generere elektriske impulser, der er positive aktuelle og negative elektroder skal være tilsluttet.Pennen er en unipolar nuværende (pen tip) - udgang, så den anden pol strøm, som skal være output ved hånden og danner en cirkulerende strøm med den elektroniske stylus pennen til at generere elektriske impulser.Det er derfor normalt at føle en vis følelsesløshed i at holde hånden.Dette er funktionsprincip af meridian pen, ikke kvaliteten problemet.

2. I løbet af det løbende afkast proces, den intensitet som du føler vil være forskellige, alt efter modstand værdien af din hånd.Nogle mennesker føler, at de er stærkere, nogle mennesker føler, at de er svage.Unge, raske mennesker til at føle sig stærkere.Ældre mennesker eller mennesker med dårligt helbred kan føle sig svag.

3. Som nævnt ovenfor, fænomener såsom lækage, elektrisk følelsesløshed, elektrisk stimulation af elektroniske nål penne er ikke kvalitet problemer, men behandlingen principper.

Pakke liste:

1STK


  • Model-Nummer: Smertelindring Body Massager Elektroniske Meridian Energy Akupunktur Pen
  • Bemærkninger: uden Batteri Uden Fløde
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)