DZ7.9cm Runde ARCTIC MONKEYS Patches Ironon Patch for Kids Tøj Jakke Håndlavet Broderet Applikation DIY Dekoration, Patchwork

  • Anmeldelser
  • På lager
kr36.51

Tags: opgav designet skull, marvel patch, mad patch, store paillet brev applique, sort kat patch, muslimske patch, mad vintage plakat, blazer skulder, patch star war, blazer mønster.

7.9 cm Runde ARCTIC MONKEYS Patches Jern på Patch for Kids Tøj Jakke Håndlavet Broderet Applikation DIY Dekoration, Patchwork-Meddelelse:

Venligst omhyggeligt sammenlignet og bekræftet

Hvis du har brug for et bestemt antal, kan du efterlade os en besked.

Fuld broderi , meget god kvalitet !!!!

Strygejern og-klud, der er fastgjort til brug: generelt små i størrelse, tykkelse 0,1 cm, en bred vifte af stoffer, der er egnet til sammenligning ved hjælp af de mest enkle. 1. varm, før de tilbage for at holde rent ved at bruge den metode, der er af jern temperatur er justeret til at passe det tøj temperatur. 2. sæt ind i den rigtige position kluden er behov for det (ikke rive op plastic), varmt og tilbage et par gange, normalt brænde omkring 15 sekunder på. 3. For at forhindre brænde, kan du indsætte en tynd bomuldsklud mat (det skal være en bomuld yo, ikke falmer, om tøjet).Efter kontrol for at se, om hot god kant om kant mere end et par varme. 4. decals også rod tykkelse på at fastslå omfanget af den temperatur, en lille tyk, skal temperaturen være højere, nogle af den lange varme tid.For særlig tyk klud klistermærker, derefter kan du brænde et par i ryggen. 5. Særlige Bemærk: For stof med palietter eller overflade relativt lyse klistermærker (som følge af pailletter er plast produkter) skal være et lag af stof pad med lavt jern (150 grader Celsius eller mindre), eller direkte med et dampstrygejern.I det øverste lag af fugtig klud eller pad.Så for ikke at forårsage plastfolie smeltepunktet. 6. Den bedste måde er at brænde efter et godt, stick med en nål og tråd i stof kant et par sting, som er mere sikker, og meget lydig. 7. hjem uden jern kan også anvendes direkte i den samme farve, linje vil være knyttet til den klud, der er syet på tøjet.Det efter stryges, generelt kan være langsigtet og tøj (eller andre tekstiler).Som en periode, efter at det fra, eller falder af efter vask, forklarer jern, når strygejern og-temperatur er lav, eller trykke på for kort tid, kan du gentage den oprindelige drift, vil det meget varmt igen.


  • Størrelse: 7.9*7.9cm
  • Technics: Broderet
  • Funktion: Øko-Venligt
  • Model-Nummer: 035
  • Stil: Stryg-På -
  • Produkt Type: Patches