Bil Elektronisk Håndbremse Automatisk Parkering Skifte Samling ForBMW E70 X5 X6 E71, E72 2006-

  • Anmeldelser
  • På lager
kr172.79 kr120.96

Tags: bmw bremse skifte, bremse x5, bremse cabl, bremseskive, bmw e70, e72 nokia, bmw x6 e71, logitech hånd pause pc, x5 e70, myvi håndbremse.

Bil Elektronisk Håndbremse Automatisk Parkering Skifte Samling ForBMW E70 X5 X6 E71, E72 2006-2015

OE-NR.: 6131 9148 508 Materiale: PC ' er og ABS, Gummibelagt.Anvendelse: Til BMW BMW X5 X6 E70/E71/E72

Parkering Skifte Samling har Brug for at blive afkodet under installationen, professionelle teknikere vil være recommeded!

VARM PÅMINDELSE

 Du bedes venligst bekræfte OE Nr.er korrekt med vores dele, før du køber, så det kan passe med din bil.  Alle billeder af produkterne er til demonstration og måske en lille forskel med den faktiske dele.Farve og detaljer forskelle er i normal tilstand.  Du bedes venligst bekræfte shipping adresser og tlf.Nej.er detaljeret og præcis korrekte.  Hvis du ikke kan udskifte de dele, der godt ved dig selv, kan du justere det, eller gå til din lokale professionelle opretholde lagre for at installere det.

FORSENDELSE

 Normalt, ordre vil blive afsendt i løbet af 2-7 arbejdsdage efter modtage betaling online-bortset fra ferie.Tillad venligst 24-48 timer for tracking detaljer for at opdatere online.  Shipping dage, vil afhænge af den kurer levering.Hvis du ikke modtager pakken indenfor 45 dage, bedes du kontakte med os, således at vi kan spore det for dig.  Hvis pakken blev ødelagt under forsendelsen, skal du nægte at modtage den og holde den registrering og dokumentation for kravet.  bedes du åbne pakken for at kontrollere de dele og tilbehør med pakker ikke er beskadiget under transporten, før du underskriver i pakken.

GARANTI & FEEDBACK

 Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, kan du returnere det inden for 30 dage for at få en ny eller pengene tilbage.derefter opdatere tracking Nr.for at returnere pakken på tvisten for.venligst kontakt med os, før du returnerer det.  Hvis kunden nægtede at gøre toldbehandlingen, eller at have nægtet at modtage pakken fra det lokale luftfartsselskab, så at pakken blev ødelagt eller mangler, vil vi ikke refundere til kunderne.  Portoen til returnering af pakken, som skal betales af køberne.  Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, beder vi dig give os en god kommentar, og fem stjerner feedback.  Vi vil tilføje de kunder, der forlader den negative kommentar spitefully i vores sorte liste.


  • farve: Original Sort
  • Type: Elektronisk Parkeringsbremse
  • Interchange Varenummer: X5 X6 E70 E71
  • Materiale Type: PC-OG ABS -
  • Producent Varenummer: 61319148508
  • Andre Varenummer: 61319148508
  • Specielle Funktioner: Udskiftning