A3 tegnebrættet Skitse Stort Vandtæt Tegning Tablet 6K Rygsæk Udklipsholder Skitse Maleri Pad Værktøjer Kunst Forsyninger til kunstner

  • Anmeldelser
  • På lager
kr144.62 kr114.26

Tags: grafisk tablet, kunstner sag, værktøjer, professionel tegning, diamant arbejde, skitser skitsering, maling, trække sæt, a2 led, uafgjort, kunstneren bag.

Produkt beskrivelse

Farve: Sort

Materiale: Oxford

Størrelse:

L*W: 45*35cm(17.71*13.77 tommer)

L*b: 40*30cm(15.74*11.81 inch)

Bemærk:

Den pakke, som kun indeholder en skitse bestyrelsen.

- Der henvises til måling.Lille måle fejl er tilladt i det normale område.

- Der kan være en lille farve forskel på grund af den skærm, kamera eller andre faktorer, der henvises til det fysiske element.

Pakke, Herunder

1 x Skitse bestyrelsen

Om forsendelse af 1)Genstande, vil blive sendt inden for 1-7 hverdage efter, at vi bekræfte din betaling. 2)fortæl mig Venligst, i din nuværende adresse, efter at din betaling inden for 1-2 dage; ellers sender vi din konto baseret på din Escrow-adresse, så sørg for at det er korrekt. 3)Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode.Normalt tager det 20-50 dage for ankomst med fly Mail, og tager 3-10 arbejdsdage, af Express. 4)nogle gange ville det være længere på grund af dårligt vejr, er spild af tid, i fortoldningen.Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden.Hvis du ikke modtager den vare, som i tredive dage, bedes du kontakte os, og så vil jeg hjælpe dig med at spore det.Feedback 1)Vi altid tilbyde de laveste til de bedste produkter og service, vil din feedback er meget vigtig for os .Tag et par sekundat efterlade os en positiv feedback(5 stjerner) , hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. 2)Bedes du kontakte os, før du foretager et 3 stjerner eller 1-2 stjerner feedback.vi vil gøre vores eforts at sovle de problemer ,forlader du en glad forsendelse stemning her.Tak!Påmindelse 1,hvis du er en russisk køber,skal Du udfylde ret Modtagerens Fulde navn(tre dele)til din ordre ,Før du når du afgiver bestilling,hvis ikke post office vil vende tilbage på din pakke. 2..ALLE Varer er tilgængelige,efter du har betalt,vi normalt vil give dit tracking nummer 1-2 arbejdsdage, og sendt ud din pakke inden for 2-4 arbejdsdage,Efter at pakken sende ud,kan det ikke styre af os,at det er meget afhængige af den internationale skibsfart ,vi håber du kan forstå, og vente tålmodigt ,hvis det har en vis forsinkelse,vil vi forsøge vores bedste for at hjælpe dig vil du lad os vide.


  • Model-Nummer: BH0131
  • 8K vægt: 850g
  • Mærke: jusenda