SEXYE TPE Sex Dukke Silicium Japansk Real Doll Voksen Sexet Legetøj EVO Skelet Anime Dukke Mundtlig Elsker virkelig Pussy Vagina Dukke

 • Anmeldelser
 • På lager
kr6 139.04 kr4 297.33

Tags: real doll real, mit sex legetøj, sex legetøj, JAPAN, silikone sex dukker tungen, sex stroker', sexet hoved dukke, mandlige masturb, genfødt, dukker hr..

Hvorfor Folk Købe Sex Dukke?

Denne dag og alder med folks liv bliver mere travlt, og mere travlt, forholdet stress på et all time high, af udmattelse, af familieliv, arbejde træthed, par bliver adskilt i lange perioder på grund af arbejde eller af personlige årsager, mennesker, der bare ikke har den følelsesmæssige energi i et fast forhold.Listen af grunde til at købe en Sex Dukke kan være uendelige. 1,Sex Dukker, som er ideel for at udforske din seksualitet 2,I et forhold, hvor to folks seksuelle lyster er ikke matchet. 3,Sex Dukker have fundet en stor plads i livet for enlige mænd og kvinder, fra pubertet til alderdommen. 4, For de fleste af de eneste mennesker, der ikke ønsker at tage den risiko, der til dato ONE NIGHT STAND, eller ringe til en ludere, og sex dukke ville være en god måde at få Seksuel tilfredsstillelse. 5, For nogle er store fans af Anime, eller andre særlige karaktererne.En sex dukke ville være komfort deres sexaul satification.

Om SEXYE

SEXYE mærke er registreret, både i Japan og Kina.I Kinesiske tegn kender som " ".Vi hovedsageligt sælger voksen produkter, især sex dukker.vi er en af de bedste mærke i Kina, vi har vores officielle butik på Tmall og JD.com som e-commecial ledere i Kina.SEXYE mærke sex dukke, solgt over 2000 dukker en måned i Kina.Nu lancerer vi den oversøiske marked, Farsgris.dk ville være vores første skridt.vi har en af de bedste Asiatiske ansigt dukke-og Animationsfilm som dukker.Håber, at vi kan skabe bedre kvalitet sex dukker til vores oversøiske kunder med en bedre pris.

Kroppen Data

Højde: 149 cm/159 cm / 169 cm Bust: 73cm/79 cm /84 cm C cup Talje: 50cm /53cm/56cm Hofterne: 78cm/82cm/87cm Ben længde: 43/46/49cm Fods længde: 21 /22/23 cm Netto vægt: 29/35/39 kg Fyldt vægt: 34/41/46 kg Skeden, dybde: 17 cm Munden hul-dybde: 18 cm Anus dybde: 17cm Pakke specifikation: 135*38*35/146 * 40 * 28/154*42*32 cm

Om Logistik

1.Afsendt fra koreanske lager: om 3-5 dage til at ankomme 2.Afsendt fra Kina til russisk: om 20-55 dage til at ankomme 3.Afsendt fra Kina til USA,storbritannien,Tyskland,Frankrig,Polen,tjekkiet,Spanien,Italien,belgien,Danmark,Luxembourg,Holland,Kroatien,Slovakiet,Slovenien,Finland,Monaco, norge, Østrig,Sverige,Grækenland,Irland,Portugal,Estland,Letland,Litauen,Rumænien,Ungarn,gratis forsendelse, om 3-15 dage til at ankomme.

Meddelelse Om, at den Dukke

1,Størrelse ved manuel måling, kan der være flere centimeter fejl, hører til den normale fænomen. 2,på Grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen. 3,fotos har måske følsomt indhold.Hvis du har brug for mere detaljerede billeder, bedes du kontakte os.Vi vil sende nogle billeder til dig. 4, lover Vi, at: Du vil få 100% samme som nedenstående billede dukker. 5 set kan være perfekt, der er omfattet, men stadig lidt, og der er normalt.alle dukkerne i alle brand har problemet.

FAQ

Q: Vil de dukke hud pletter?A: dollrsquos hud, selv holdbare og modstandsdygtige over for flænger, rifter, og pletten er ikke uovervindelig.Du bør være omhyggelig med at holde din dukke væk fra mørkt stof og stramt tøj.Hvis du kan lide mørkt tøj skal du være sikker på at vaske det, inden du lægger det på din dukke, og sørg for at du ikke gemme hende med det tøj på.Det bedste tøj til dukkerne er lys farve, løs montering af tekstiler.Q: Kan SEXYE Dukker komme med en garanti for?A: på Grund af arten af det produkt, vi kan ikke acceptere afkast.Men vi står bag vores produkt, og gøre hvad vi kan for at tilfredsstille vores kunder Q: Hvad er din returret?A: Selv om wersquod gerne til fuldt ud at tilfredsstille alle vores kunder, vores firma politik er: ALLE SALG ER ENDELIGE.Men vi anbefaler, at du læser det utal af muligheder for at ændre din SEXYE dukke.Du kan ændre hans eller hendes tøj, bytte hans eller hendes paryk, anvende visse former for kosmetik, og endda ændre hans eller hendes ansigt.

Ren Forslag:

1. Din doll skal rengøres hver gang, før eller efter brug, med mild brusebad skum.

2. Du bedes holde dukkerne` leder vandet væk.Hvis huden blev klæbrig, skal du rengøre med badekar pulver.Tørre og bruge baby pulver for at gøre det glat.

3. Efter rengøring, tør med et håndklæde og påfør butter pulver.Du behøver ikke bruge en hårtørrer.

4. Vær forsigtig, når du flytter den dukke, undgå at falde banke / bryde.

Meddelelse

1:Alle de tilbehør, viste på den side, er ikke inkluderet i prisen.Hvis du vil have os til at hjælpe dig til at købe, kan du efterlade os en besked. 2: du bedes Venligst forlade besked, der af dine krav, såsom hud farve & øjenfarve, paryk type, søm farve og med stående fod eller ikke. 3: For mere information, ligesom nøgen billede og videoer, så lad os din e-mail. 4: er Der stadig nogle lande, som vi leverer til dukken til sin ret og politik.Nogle lande, vi er nødt til at betale nogle ekstra fragt omkostninger eller skat.Nogen spørgsmål af den forsendelse, så kontakt os.


 • Fordel: sikker, blød, glat, fast føler, ingen mærkelig lugt
 • Bust*talje*hofte(158CM): 80CM*54CM*81CM
 • Element Type: Sex Dukker
 • Model-Nummer: YeJi
 • Materiale: Sundhed TPE med metal skelet
 • Funktioner: For slugning af sæd/ bryst/ vagina/ anus sex
 • Certificering: CE, FDA certificering
 • Hud Farve: Naturlige Eller Brun
 • Højde: 145cm, 158cm eller 168cm
 • Sjofelt Billede: No
 • Pakke Inkluderet: 1 x dukke, 1 x paryk, 1 x undertøj
 • Seksuelt Suggestive: No