2020 Cykling Passer til Cykel-Shirts Jersey Sommer Tøj MTB Cykel Tøj Uniforme Ropa Ciclismo Hombre Mænd kort ærme toppe Kit

 • Anmeldelser
 • På lager
kr267.71 kr187.40

Tags: cycl jakke, cyklus jersey mænd, cykel jakke mand, aero jersey, aero skinsuit, retro pro cycling jersey, triathlon skinsuit, cycl jersey, ticc cycling bib, ktm cykling bib.

Vores Jersey var skabt med et bestemt kort: være performance-orienteret, stilfuld og komfortabel, uden en enorm pris.cykling trøjer er fremstillet efter de højeste standarder og gifte sig med unikke design med højtydende tekstiler og en skræddersyet snit, der passer til hverdagens helt perfekt.

>>Jersey har følgende centrale funktioner:

Længere, aero ærmer, med en pæn, laser cut ende.Disse ærmer støtte dine muskler og blive sat hele dagen lang uden at være restriktiv.De giver dig den pro look, uden at det koster dig en pro løn.

Vandafvisende lynlås 4th lomme.I tillæg til standard 3-forstærket bageste lommer, hver jersey har en zippet fjerde lommen med en vand-modstandsdygtig indvendig foring.Perfekt til at holde din telefon og ejendele sikkert fra brusere og sved.Men du er nødt til at betale ekstra gebyrer.

Fuld længde YKK cam-lock lynlås.Du kan kun mærke en zip-hvis det er slemt.Vi bruger lynlåse udelukkende fra YKK, den globale leder i zip-teknologi.Disse åbne og lukke let, og lås på plads med én hånd, der kræves.

Halsudskæring zip protector.Uanset hvor stor zip er, hvis den gnider mod halsen hele dagen lang, det er irriterende!En lille lynlås garage på nakken af hver jersey forhindrer kontakt med huden.

Heat transfer nakke-etiketter.Ingen ønsker en skratter hals mærket, så vi bruger fladskærms varmetransmission i stedet for syet-i-mærker.Intet at holde ud, eller irritere.

4-vejs stretch.UV-beskyttet materiale, som udgør kernen i den trøje er designet til optimal ventilation og super hurtig hurtig tørring.Det har en fire-vejs stretch, hvilket betyder at det bevæger sig med kroppen, og er ultra comfy hele dagen lang.

Atletisk pasform.Trøjer er en aero passer, uanset hvad din størrelse eller kropsform.De er ikke hud-dragter, men de er en skræddersyet snit, medvirken ydeevne uanset din kørestil.

Virksomheden producerer hovedsageligt skræddersyet beklædning cykling, herunder trøje, jakke, t-shirt, skinsuits, bib shorts, bukser, vindtæt vest, ben varmere, arm sleeve, sko cover, cap, undertøj.Virksomheden kan producere tøj til voksne og børn.Fabrikken direkte salg.Kunder, der har brug for brugerdefinerede tøj behøver kun at sende billeder til designer via e-mail ,Eller wechat/whatsapp 8618899754729.Designeren vil diskutere design skitse med dig.Når du bekræfte, at skitsen er ikke forkert, vil vi arrangere produktion af tøj.Før levering, Vi vil sende dig et foto af det færdige produkt.Hvis der er nogen fejl, vil vi gengive det.Må ikke bekymre dig, velkommen til at gøre ordren, vil vi være taknemmelige, og gøre den bedste service.Vi ønsker at være venner med dig.min wechat\whatsapp 8618899754729,Kan du søge efter wechat på hjemmesiden og registrere en konto?

>> Bemærk

1. Forstå venligst, om størrelsen af de elementer, der er velegnede for dig, køb, så der ikke opstår unødvendige misforståelser efter modtagelsen af varen.

2. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som Vist på billederne, men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model.Tak!

3. Undersøg de nærmere detaljer størrelser med din,skal du tillade, at 1-2cm adskiller sig på grund af manuel måling, tak (Alle målinger n cm og bemærk venligst, 1cm=0.39 tommer)

>> Betaling

1. Den bedste måde er direkte online betaling,kan du vælge dig selv.Hvis du ønsker, at andre betalingsbetingelser, lad os venligst vide, før du når du bestiller.

2. Sørg for, at du har afsluttet alle de detaljerede oplysninger, som kontakt person,adresse,postnummer og telefonnummer, når du udfylder din købers oplysninger.

>> Forsendelse

1.Vi har gratis forsendelse ved China Post, luftpost,nå de fleste af de lande inden for 5-20 dage.

2.Vi vil sende varerne inden for 1 arbejdsdage efter fuldstændig betaling er blevet bekræftet.Hvis betaling ikke er tilgængelig, vil din ordre automatisk blive lukket.

3.Køber er ansvarlig for enhver forsikring ,problemer og skader, som er forårsaget af shipping service sådanne ulykker, forsinkelser eller andre problemer.Udover de køber, bør være ansvarlig for eventuelle skatter og/eller told, der opkræves af deres land.Og varerne vil blive Mærket som "sample" til din nem toldbehandling og mindre afgift.

4.Asiatiske lande: 5-10 dage

5.Australske land: 5-10 dage

6.Europæiske lande: 10-15 dage,

7.Nordamerikanske lande: 10-15 dage

8.Sydamerikanske lande: 15-20 dage,

9.Afrikanske lande: 20-30 dage.

>> Tilbage og Garanti

1. Alle varer kontrolleres inden afsendelse, så hvis du ikke er tilfreds med de køb, du kan udveksle varer i en uge, og du skal kontakte os inden for 48 timer efter modtagelsen af dit køb

2. Fragt-og ekspeditionsgebyr ikke refunderes, og kunden skal være ansvarlig for alle afgifter i forbindelse med returnering og reshipping.

3. Alle retur punkter skal være i sin oprindelige betingelser, herunder kasse og tilbehør.Mænd lavet fejl er ikke garanteret, sådan er ødelagt, ridset, og så videre.

4. For nogen varer,bedes du sende via EMS eller din lokale post, når du sender tilbage.

>> Feedback

1.Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.


 • Model-Nummer: jakke shirts cykling jersey top maillot, som passer til mtb sporten slid shirts
 • Cykling Jersey Pad Stil: GEL Pad Åndbar
 • Salg Metoder: Fabrikken Direkte Salg
 • Ærme Størrelse: korte ærmer
 • Passer til: Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
 • Materiale: aero åndbar trøje power band lycra bib shorts hurtig tør
 • Trøjer Materiale: 100% Polyester
 • Sæson: Sommer
 • Lynlås Længde: Fuld
 • Køn: MÆND
 • Type: Trøje Sæt
 • Bukser Af Materiale: 80% Polyester og 20% Stretch & Spandex