DIY cake shop med smuk tema dukke hus 54DF

  • Anmeldelser
  • På lager
kr240.45 kr197.19

Tags: diy dukkehus, dora dukke hus møbler, miniature møbler område!, dukkehus lampe, håndværk og diy, håndværk, diy miniature shop, miniatur hus, dukkehus kit, d hus.

beskrivelse:

OOTDTY

100% helt nye og høj kvalitet

Materiale: ABS

Farve: varm

Produkt størrelse: 18x17x21cm

Produkt Type: DIY Cake Shop Dukke Hus

DIY-toy hus kit materialer: herunder sikre materialer som træ, papir, plast og stof

Patienten udfordring: Dukkehus mini diy-små dele, fra klippe papir til at indsætte, syning og limning, samling, næsten alle funktioner skal være lavet i hånden.Det anbefales, at du er 12 år gammel eller derover, kan du spille med børn og bygge et lille rum til din egen.Du vil være tilfredse med dette.

Denne DIY miniature dukkehus-sæt er som en rigtig kage shop, som er indrettet med LED-lys, meget sød og levende.Den perfekte dekoration til kage shop.Dette er den perfekte og meningsfuld ferie gave til Jul, Pinse og Halloween, denne DIY dukkehus er en stor samling af kunst.Det er også en god gave til børn eller venner.

Vigtigt: for at sikre, At det tilbehør, der er udført, ikke dele vil være tabt.Hvis du har nogen spørgsmål under montage, er du velkommen til at kontakte os, vil vi løse problemet så hurtigt som muligt.

[100% tilfredshed garanteret]-Hvis du har nogen spørgsmål om DIY Cake Shop Dukke Hus, er du velkommen til at kontakte os.Vi vil svare inden for 24 timer.

bemærk:

Overgang: 1 cm = 10 mm = 0.39 tommer

På grund af manuel måling, bedes du give en fejl på 1-3 mm.Sørg for, at du ikke har noget imod bud.

På grund af forskellene mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken indeholder:

1 DIY cake shop dukke hus


  • Certificering: INGEN
  • Materiale: Andre
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: OOTDTY