Nyankomne Kan Udvides Haveslange Magiske Vand Slange Fleksibel Havevanding Slange Bil Vask Rør Med Høj Kvalitet Spray Pistol

 • Anmeldelser
 • På lager
kr129.66 kr97.23

Tags: suncast have slange reel, haveslange, haven slange-hjuls stel, grundpillerne have slange reel, slange vandet, bedømt have slange reel, hvad haven slange reel, slange, haven slange reel, automatisk slangeopruller.

Høj Kvalitet 25Ft-200 m haveslange Udvides Magic Fleksibel Vandslange Eu-Slange Plast Slanger Rør Med sprøjtepistol Til Vanding

For mere Specifaction,bedes du se nedenstående detaljerede liste.

Specifikation

den Oprindelige længde(m)

strakt arbejder længde

(når vandet tryk er nok stærk) 25ft 2,2 m 5,5 m-6,2 m 50 FT 4,2 m og 12,5 m-16m 75ft 6.5 m 18m - 22m 100 M 8,5 m 25 m - 28m 125ft 10% 30m - 33m 150FT 13m 36m - 40m 175ft 14.6 m 44m - 47m 200FT 16.6 m 48m - 50 m

Længden data er målt ved hånden,kan det også være nogle mindre forskelle,vær kinly opmærksom på og understnd dette.Anyway, vi er bedst til fo leverer god kvalitet og service efter salg,kan du købe vores slanger uden nogen tøve,tak.

Instruktioner:

1. Før du begynder at bruge, skal du kontrollere, om der er en lille løshed på hver gevind fælles.Hvis det er, så stram den første, så effektivt at reducere vand lækage.

2. Når du bruger denne vandpibe for første gang, skal du slutte vandhanen til den ene ende og dyse til den anden ende, så at dysen er i det åbne land, åbne for vandhanen, langsomt fyld vand, skal du først fjerne luften inde i røret (dvs dysen kan spildevand), Luk derefter sprinkler, så langsomt udvide vand, rør til det maksimale, derefter slukke for vandet, skal du åbne sprinkler afløb, lad det trække til sin oprindelige længde, og derefter bruge den som normalt;

3. Tilslut vand-rør til vandhanen, og når vandet begynder at blive afladet, skal du gradvist øge vandtrykket, vandrør vil automatisk udvide og færdiggøre, og så kan det bruges gennem dysen;

4. Når du ikke bruger vand, rør, luk vandhanen, åbne dysen, og fjerne vand fra røret for at gøre det viger tilbage til den oprindelige længde.

Vær opmærksom på fornuftig brug og forlænge levetiden af vandrør: under vandtryk, vandrør kan være fuldt udvidet, og selv om vandtrykket er steget, vandrør kan ikke længere langstrakt på grund af den beskyttelse af den ydre flettede rør stel, og ikke kan åbnes.I tilfælde af dysen, kun pres på de indre og ydre rør vil blive øget.Når presset er stort, det liv, det indre og det ydre rør vil være i fare.Hertil kommer, at når vandet røret ikke er i brug, skal du aflade vand i røret i gang.Ellers, under det langsigtede pres tilstand, selv om vandhanen er slukket, det indre rør vil blive elastisk forværret, påvirker den teleskopiske funktion!

3 gange udvides design, kan udvides fra 16,5 m op til 40m (ca 175 fødder)

8 sprøjte vand tilstande, fuld, tåge, jet, bruser, fladskærms -, center -, kegle, vælger den optimale tilstand, du har brug for

Bred anvendelse, der er egnet til vask af bil, vanding af blomster / grøntsager, cleaming windows / gulv osv.

Latex rør, slidstærke, kan være streched eller bent

Vandtryk, 0 - 5 bar vandtryk

Produktet er opdelt i Europæisk version, Amerikanske version, skrue tråd af Hver version er anderledes, Hvis du hører til de Europæiske lande og Asiatiske lande, bedes du vælge den Europæiske version.Hvis du hører til Amerika, så vælg den Amerikanske version.

Forsendelse

Betaling

Vi accepterer Alipay, T/T, Western Union og Visa betaling.Undtagen Alipay, omdanne opgave er at kundens side.Du betaler ordren inden for 3 dage, og vi vil arrangere forsendelse 1-2 dage.

Efter Service

Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Farsgris.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Feedback

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Hvis du har problemer, er du velkommen til at kontakte os for det første, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.


 • type1: haveslange,vanding slange
 • Type: Haven Slange Reels
 • Materiale: TPE
 • Spray: 8 typer af funktioner sprøjte
 • Mærke: JOEKOL
 • Type2: vanding kit,vanding i Landbruget
 • Haven Slangerulle Type: Vand Slange
 • Type3: Haven forsyninger,have sprinkler
 • Model-Nummer: JK-GH4
 • Funktion: 3 gange udvides design
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Egnet: vask bilen, vanding af blomster / grøntsager, Rengøring Windows / - gulvtæppe
 • STANDARD: BS