Dual Controller Oplader Dock Til Xbox-Udgaven S/X-Controller Oplader Indikator For Xbox-Udgaven S X-Controllere Opladere

  • Anmeldelser
  • På lager
kr170.42 kr114.20

Tags: oplader telefonen, dock xbox one s, stå xbox-udgaven, xbox seris x, xbox 360 controlls, ps vr, store xbox controller, dock-station, 4 play station, en s xbox.

Beskrivelse:

Funktioner

Batteri til Xbox-Udgaven S/X: Det genopladelige batteri har 2 kapacitet 600mAh, som er mere holdbare end andre 500mAh produkter.Når den er fuldt opladet, vil det opretholde 4-5 timers spilletid(hvert batteri).

Sammenlignet med den disponible AA-batterier, dette genopladelige batteri kan spare flere penge og gøre et godt bidrag til miljøet.Opladestationen er blevet opgraderet til at understøtte Xbox-Udgaven S/X-controllere.

Spil Controller Oplader Indikator: Denne controller oplader til Xbox har LED-Indikator, kan du kontrollere batteriniveauet på din Xbox-Udgaven S/X-controlleren, når som helst.Indikatoren for batteri er på forsiden af skærmen på din oplader til Xbox, rød LED opladning indikatorer drej til grøn, når controllere er fuldt opladet.

Batteri Beskyttelse: med Denne oplader er opladningen beskyttelse.Når batteriet er fuldt opladet, og du behøver ikke at bekymre dig om at skade controlleren selv, hvis du glemmer at fjerne batteriet i god tid.

Oplader Station og 2 Opladning Tilstande: Vi har designet denne oplader til Xbox til at have en stand-funktion, og den oprindelige hensigt var at gemme din Xbox controller, når du ikke har brug for at oplade.På samme tid, kan du nemt finde det, når du har brug for det.Fordi hvert afsnit er der enkelte, der kan oplade en controller på en gang eller bare batterierne.

Specifikationer:

Specifikation:

Type: Dual Controller Dock Oplader

Kompatibel:Til Xbox-Udgaven S/X-controller

Batteri Kapacitet: 2 x 600

Opladningstid :2-3 Timer

Driftstid:4-5 Timer(Hvert Batteri)

Opladning LED-Indikator :Rødt Lys

Fuldt Opladet LED-Indikator: Grønne Lys

Input Spænding: DC 5V

Pakke Inkluderet:

1 x Controller Oplader Dock

2 x Batteri Pack

1 x Type-C strømkabel


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Certificering: ROHS
  • Kompatibel Mærke/Model: Microsoft
  • MicroSoft Model: xbox
  • Mærke: centechia