Pneumatisk PR1/4" indvendigt Gevind Negative Tryk, Vakuum Generator Ejektor Generator SCV-10CK

  • Anmeldelser
  • På lager
kr118.77 kr65.35

Tags: transportabel kompressor regulator, s30 smartwatch, dt78 smartwatch, sensor tryk kompressor elektrisk, smart ur spovan, amazfit nexø randen 2, trykregulator kompressor 3, reduktionsventil til trykluft, trykregulator kompressor digital, 2020 smart ur til mænd.

Pneumatisk PR1/4" indvendigt Gevind Negative Tryk, Vakuum Generator Ejektor Generator SCV-10CK

Funktioner: 100% helt nye og høj kvalitet.

Dette er en ny, effektiv, ren, økonomisk, lille vakuum komponent.Meget anvendt inden for industriel automatisering i maskiner, elektronik -, emballage -, udskrivnings -, plast og robotter.Vakuum generator er en fantastisk erstatning for beskadiget.Vakuum generator er lavet af høj kvalitet materiale, med lange tjener liv

Specifikationer:

Tråd: PR1/4

Arbejder Medium: Luft

Driftstemperatur: -5~60℃

Trykområde: 0.1~0.6 MPA

Indstillingsområde: -20~-53.2 KPA

Størrelse: 8.5*3,2 cm/3.4*1.3 i

Vægt: 111g(ca.)

Pakken Indeholder:

1 x Vakuum Generator

Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak !

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Farsgris.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.


  • Model-Nummer: Vakuum generator
  • Mærke: Fdit