Kemei 200-240v genopladelige kvinder epilator elektriske kvindelige epilator til ansigt remover hårfjerning i bikini trimmer ben, krop depil

 • Anmeldelser
 • På lager
kr75.08 kr61.57

Tags: organ hår trimmer, elektrisk barbermaskine-kvinde, shaver, elektrisk barbermaskine kvinder, el-ice maskine, mandlige afhåring, quinceanera kjole, epil laser, bikini trimmer til kvinder, fejlfri.

Kemei Kvinder Epilator Electric Lady Shaver Uld Depilador for Ansigt, Krop, Hår Fjernelse Dame Bikini Intimbarbering Apparat, Maskine

Beskrivelse:

Denne vare er en multi-funktionel hårfjerning, design af dobbelt-sidet i tæt kontakt med huden, der samarbejder med hovedet vibrationer, kan det effektivt og rent fjerne hår på armen, armhule, og ben og giver dig samtidig den ultra-glat og behagelig fornemmelse.Fine udsigter, bærbare krop, som er nem at holde og nem at bære.

Funktioner: Høj kvalitet kniv er hygiejnisk , ren, og ikke vil rust til lang tids brug.Dobbelt-sidet , hoved vibrerende design, samt et system, der giver dig en ultra-glat og behagelig fornemmelse.Lige hoved bruges til at fjerne pæne hår på lår og ben, lette nemmere og mere behagelig stort område intimbarbering.Når den lineære heads, som ligger på to sider bevæge sig på hudens overflade, anti-allergi mesh placeret i midten hurtigt følger op for at give en ren barbering.Delikat udseende, der er designet med strømlinede krop og dekoreret med hvid og lilla farve, som kan vise dine kvindelige charmerende og elegance.Skub og træk i kontakten, drevet af det genopladelige batteri, der leverer en hurtig og praktisk anvendelse, uanset du er på rejse eller på vej til at tage del i partier.Aftagelig og vaskbar blade hoved for bedre at rengøre og ingen venstre hår, ingen bekymringer.Let lille krop er nem at holde, når barbering og vil ikke forårsage nogen ulejlighed.Meget brugt på barbering, anvendelse af arm, ben, armhuler og bikinilinje.

Specifikationer:

Materiale: Plastik + Metal

Spænding: 220V-240V

Frekvens: 50/60HZ

Strømforbrug: 2W

Drevet Af: Genopladeligt Batteri

Opladningstid: Ca. 8hrs

Barbere Tid: Ca. 30mins

Velegnet Til: Kvinde

Farve: Som Billeder Viser

Samlet Længde: Ca. 9.5 cm / 3.7 tommer

Øvre Bredde: Ca. 5cm / 2,0 tommer

Lavere Bredde: Ca. 4.5 cm / 1,8 tommer

Pakke Vægt: Ca. 175g

Konto Type: Hair Removal

Funktion: Fjerne hår på arm, ben, armhuler og bikinilinje osv.

Pakken Indeholder:

1 x Hair Removal

1 x EU Stik

1 x Børste

1 x Betjeningsvejledning

Bemærk:

1.Du må ikke vaske eller rense maskinen med vand.

2.Kære kunde, kan Du være sikker på at købe uden at bekymre sig om plug adaption.Vi vil give en adapter for dig i henhold til forskellige land-standarden og sikre dets normale anvendelse.

Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Farsgris.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.


 • Model-Nummer: -280R
 • Spænding:
 • Materiale: ABS
 • Mærke: Kemei
 • Bruger: Kroppen
 • Power Type: elektrisk
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Størrelse: 14.0 * 4.7cm / 5.5 * 1.9inch
 • Element Type: Epilator
 • Certificering: INGEN