450g Importeret Japansk Bonsai Planter Blomst Organisk Gødning Lang Tid Sidste og Høj Effektivitet, Store Granulater Frugtbarhed Kompost

  • Anmeldelser
  • På lager
kr135.44 kr94.79

Tags: bonsai, micorisa, JAPAN, vermicompost, skole haven kompost, kompost, 200 ml bio-olie, canel, kompost køkken, spagnum mos.

Økologisk Japansk Bonsai Gødning Oprindeligt importeret fra Japan, det er specielt bruges til high-grade plante base gødning som bonsai, og et højtydende økologisk gødning.

Optimeret til hurtig vækst , vækst af blade på planten, rod vækst, blomster-og frugt udvikling, nyttigt for den samlede planters sundhed.

Rig på premium-økologiske & naturlige ingredienser,samt kunne minimere den miljømæssige påvirkning.Produkt Vigtige Funktioner Anlæg Type: Bonsai

Vægt: 450g Type: Økologisk Udgivelse Hastighed: Langsom-Frigivelse

Det er den ideelle gødning til at fremme udviklingen af planten i sin vegetative fase, da det er en langsom frigivelse gødning, der frigiver næringsstoffer til 1 måned.

Befrugtning cyklus er 10-15 dage, når befrugtning, vedligeholde 2-3 måneder

Sådan skal du bruge:

1.Placere dem rundt i overfladen af jorden, og derefter vand.De piller vil give en langsom frigivelse i løbet af den tid, normalt i omkring to måneder.Når pillerne er gået, erstatte dem.

2. Sætte gødning i gødning boks, der er indsat i jorden, ikke komme for tæt på roden,eller du kan begrave det i jorden, må ikke være for dybt, med tiden, pellets langsomt vil "smelte" .

Bemærk:

1. Hvis Japansk tamahi gødning har ikke smeltet, kan du overveje at "hydratisering af" til at hjælpe med at smelte, kan være for tør.

2. Hvis Insekter som bananfluer dukke op, dette er bevis for, at mikroorganismer er at nedbryde det tamahi, og effekten af den gødning, der er ved at opstå.Insekter er ingen skade planterne, men hvis de insekter, der generer dig, at sætte ned i et lag af jord vil forbedre situationen.Tilstedeværelsen af insekter er tegn på, at den gødning, der er foretager.


  • Release Type: Langsom
  • Staten: Kornet
  • Andre Navne: Økologisk Japansk
  • Renhed: 70%
  • Type: kompost
  • CAS-Nr.: Organisk Gødning