LED-lys til lg hx200 for Luminus for Sumsung SP-F10M LED for mini DLP projektor

  • Anmeldelser
  • På lager
kr212.83 kr202.18

Tags: 26650 xhp50, lampeskærm gul, lanterne taktik, 1080p film projektor, p700, mini-projektor, led lampe, bw vp6, led, lampe.

Velkommen til vores butik

LED-lys til lg hx200 for Luminus for Sumsung SP-F10M LED for mini DLP projektor

for lg hx200(F)Luminus PT-54(R),PT-39,PT-120,PT-121,SBT-16 osv.

For projektoren kan bruge forskellige led,pls tjekke det virkelige billede og angive,hvis ikke er det samme,kan ikke arbejde,bare confrim med os knytnæve.

nuværende:13.5 En maksimal strøm:16A bølge længde:450-619nm spænding :4.9 V

Pls venlig at efterlade dine behov model ved besked,tak

Forsendelse hurtig måde

1. Varerne vil blive afsendt uden tracking nummer inden for 1-7 virksomhed, der arbejder dage.efter bekræftet betalingen.

2. Varerne kan afsendes med dit valg.Hvis curiers eller posthuset med tracking nummer.Vi provider dig med de opdaterede skibsfart omkostninger, som pr din anmodning.Følgende er anslået leverings tid er fra de forskellige shipping måde.Pls kontakte os direkte og vi vil bruge din foretrukne måde.Vi samarbejder med mere hurtig speditør i Kina.Så vi kan få mere rabat i shipping måde.

Betalingsbetingelser:

1. TT

2. alipay

3. western union

Garanti og returret

1. vores produkt er blevet omhyggeligt inspeated af os.Så vi er glade for at tilbyde vores køber tilfredshed.

2. Hvis varen er defekt.pls informeret os inden for 3 dage efter levering.Pls kontakte din sælger, før returnering af produkter.Vi vil enten ombytning eller tilbagebetaling efter receupt den defekte vare.Kunderne er ansvarlig for tilbagevenden shipping cost.

3.Du kan returnere varen til os senest den garanti dag, hvis varerne blev brudt .

4. Hvis de varer, der er beskadiget på grund af transport processen,vi ikke har ansvar,men vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at få erstatning fra transport selskab .

5. Efter at få den returnerede vare, vil vi refundere kunden på det punkt pris ( eksklusive forsendelsesomkostninger til og fra )

Feedback

Feedback er morgenmad for mester.Din feedback er meget improtant vores forretning, udvikling og vurdering af, hvordan vi kan gøre.Vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os service.Hvis du er satsdfied med vores produkter og tjenester.


  • Mærke: szmicroera
  • Model-Nummer: LED for mini DLP projector