Model Grundlæggende Værktøj Sæt Bil Model byggesæt Tog Railway Miniature Model Kits Hobby Tilbehør DIY-Suite VIP Drop Skib

  • Anmeldelser
  • På lager
kr122.35 kr85.67

Tags: hånd lavet af metal, træ tog bank, link vip, diy kit electron, håndværk træ, model tamiya, søm overførsel, miniatur hus, hobby modelværktøjer, bil tilpasning tilbehør.

Type1-13pcs:

specifikation:

materiale: plastik

indeholder:

Gravering Blyantspidser*1

170 tang*1

Lige tænger*1

Buet tang*1

Segl*3

Slibning stang *3

Formen oplukker*1

Skruetrækker*2

Packing liste:

kartonemballage,

plast oplagring rubrik,

Gravering Blyantspidser*1 ,

170 tang*1,

Lige tænger*1,

Buet tang*1,

Segl*3,

Slibning stang *3,

Formen oplukker*1,

Skruetrækker*2

Funktion:

1. Den skærende tangen er lavet af stål og har en god holdbarhed.En pincet er lavet af høj-styrke i rustfrit stål, antistatisk, syrefast, korrosion og diamagnetic.Andre elementer er også af god kvalitet.

2. Det er fantastisk at bruge de rigtige værktøjer til at få arbejdet gjort, og se, din produktivitet og øge din frustration vil falde.Alle dele er i en pakke, fordi enheden kan også spare penge i stedet for at købe det separat.

3. Let og transportabel: model af lys og bærbare.Du vil føle dig mere praktisk, når du bruger dem.Pakket i plast for nem transport og opbevaring, kan du gravere dit produkt , hvor som helst.Ser frem til dit mesterværk!

Type2-24pcs: Specification:

produkt navn:Model Værktøjer Kit

Materiale: Plastik Strygejern

Model: VT-044

indeholder:

1 x side pincet

2 x pincet

10 x fil

3 x dobbelt-sidet polering stick

1 x model separator, 1 x beskæring pen

1 sæt x 5 stykker af beskæring pen kniv

1 x clear box

Packing liste:

1 x side pincet

2 x pincet

10 x fil

3 x dobbelt-sidet polering stick

1 x model separator, 1 x beskæring pen

1 sæt x 5 stykker af beskæring pen kniv

1 x clear box

Funktion:

1.Ansøgning: Modeler grundlæggende værktøj, der er også velegnet for begyndere og avancerede Modeler.Du kan bruge det til at lave legetøj, biler, robotter, tegneserier og andre håndværk.

2.Det fulde sortiment af Sortiment er omkostningseffektive: pakken indeholder 1 x side pincet, 2 x pincet, 10 x fil, 3 x dobbelt-sidet slibning stick, 1 x model separator, 1 x beskæring pen, 1 sæt x 5 stykker af beskæring pen Kniv, 1 x klar æske.Hvis der er skader, de elementer, der er beskyttet med plastik kasser.Opfylder de grundlæggende krav til alle begyndere.

3.Holdbar: papirklip pen er forsvarligt fastspændt, med høj hårdhed og skridsikre design.Med en safety cover til at beskytte cutter.Den skærende tangen er lavet af carbon stål med god holdbarhed.En pincet er lavet af høj-styrke i rustfrit stål og har en antistatisk, anti-syre, anti-korrosion og anti-magnetiske virkninger.Andre elementer er også af høj kvalitet.

4.Let og transportabel: model af lys og bærbare.Du vil finde det mere praktisk, når du bruger dem.Pakket i en plastik boks, nem at transportere og opbevare, og du kan gravere produkter når som helst, hvor som helst.Ser frem til dit mesterværk.

5.Stor gave: Hvis du har venner, der som animationer, tegninger og modeller meget, eller han eller hun er en nybegynder inden for modellering, du kan give denne model værktøj sæt som en gave til dine venner direkte, eller bruge den model, værktøj, for du Elskede venner oprette gaver.Når du har accepteret din unikke overraskelse, dine venner skal fælde tårer i deres øjne.Din unikke gave repræsenterer jeres unikke kærlighed!


  • Materiale: Plast
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Produkt Type: Træ DIY-Pakke