50STK Mini-Flatback Dekorationer,Flerfarvet Cabochonslebet Mariehøne,Flower Pot Ornamenter,Scrapbooking,Micro Landskab Diy Bonsai

  • Anmeldelser
  • På lager
kr38.88 kr33.04

Tags: træ-forskønnelse, dør mariehøne, pot, kawaii dekorationer mariehøne, ANLÆG, pine pollen, tal mirakuløse mariehøne, tegnefilm mirakuløse mariehøne, puljen semi, mini blomster dekorationer.

Emne: Hayao Miyazaki,Mini Totoro Miniature Figur,DIY Fe Haven Ornamenter,Micro Landskab Bonsai Dekoration,Terrarium Figurer

1.Være opmærksom for at se størrelsen af de Enkelte punkter klart

Størrelse:1-3CM

3.Pakning:12Pieces/sæt

4. Kunst og håndværk vil uundgåeligt har en lille ridse små trykning og farvning og andre fejl,Men det påvirker ikke udseendet,Perfektionist ikke at købe det,tak!

5 .Hvis du har et problem, når du får varer,bedes du kontakte os i tide,vil vi forsøge vores bedste for at reslove det ,Du behøver ikke give dårlig anmeldelse, så skødesløst,Tak!

betaling

Betaling Via Farsgris.dk Escrow.(det er bedre at betale med kreditkort for at

Spærrede)Farsgris.dk Escrow, som er en førende tredjeparts online-betaling

platform fra alibaba Group.Spærrede giver dig mulighed for at betale sikkert online

uden at afsløre dine kortoplysninger.du kan også spore leveringen af din ordre og betaling er kun frigivet til leverandøren efter du bekræfte, at du har modtaget ordren.

Hvordan til at betale med anden betalingsmetode, kan du finde på dette link for detaljer

Feedback

Vi vil give dig en positiv feedback, når oversættelsen er afsluttet , vil det blive værdsat, hvis du kunne gøre det samme til os, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Du må ikke forlade en neutral eller negativ feedback direkte uden kontakt med os, Tak igen for at besøge vores butik, vil du have en behagelig shopping oplevelse!

returret

1. Vi indse, at det er svært at købe over Internettet,og vi ønsker virkelig at du skal være tilfreds med købet .for at undgå misforståelser ,kontakt os først, når du har nogen spørgsmål, før du trykker på "køb nu" eller for at byde.

2. Hvis du synes, der er problemer, efter du har fået varen,skal du kontakte os med det defekte billeder inden for 3 dage ,vil vi gøre vores bedste for at løse spørgsmål til dig .othervise vi vil ikke acceptere nogen retur eller tilbagebetaling.Tak for din forståelse.

3. Vi accepterer refusion eller Returnere hvis det er vores fejl, men varen skal starte tilbage inden for 3 dage efter du har modtaget det,at alle retur punkter skal være i original stand

4.For at bytte/Returnere varer, skal køber er ansvarlig for den vende tilbage omkostningerne, vil vi refundere dig umiddelbart efter, at vi får den vare, der skal returneres.

pakke

pak det rundt med boble filmen for at undgå at blive brudt på den måde,og Sat ind i en kasse.

Vi leverer Freeshipping kun ved normal e-mail med Kina Indlæg


  • Mængde: 50pieces/masse
  • høj: 1cm
  • Materiale: Plast
  • Stil: Kunstige
  • Tema: Dyr